Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med keso och kokosmjölk

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan knappt färdig, slå av vattnet och lägg pastan i en ugnssäker form. Skär laxen i tärningar och fräs dem hastigt i lite olja tillsammans med salt och peppar. Slå kokosmjölken i grytan, jag spädde även med mer mjölk för att få det såsigare. Tillsätt buljong, wasabi, citrongräs och keso och låt det puttra försiktigt i ett par minuter. Släng bort citrongräset och fördela lax och sås över pastan i formen. Gratinera i ugn, 250°C i 5-10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.