Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med nöttäcke och limesås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Enkelt och annorlunda

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnen på 250 grader
  2. Lägg laxbitarna ganska trångt i en ugnssäker form, gärna med bakplåtspapper i botten.
  3. Blanda nötter, fett, chilisås, limeskal och vitlök. Bred blandningen över laxen. Baka den i mitten av ugnen tills täcket blivit lite ljusbrunt och laxen precis är genomstekt, 10-15 minuter.
  4. Blanda såsen. Servera den och fisken med potatis, grönsaker och lime.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.