Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med örtsås

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Gott med pressad potatis till denna snabba och goda laxrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sås: Koka upp ingredienserna (utom vinäger och persilja) under vispning Sjud ca 2 min. Smaka av med salt, peppar och lite vinäger. Vänd ner persiljan
  2. Salta och peppra laxen. Tillaga den i ugnen 200* ca 15 min.
  3. Servera laxen med såsen, pressad potatis och gröna ärtor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.