Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax- och fänkålspanna med äpple

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket lättlagad mat som passar utmärkt en fredagskväll.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisningar på förpackningen. Skär fänkålen i skivor. Dela, kärna ur och skär äpplet i klyftor. Skala och finhacka löken. Fräs det med margarinet. Tillsätt curry, tomatpuré och buljongtärningen.
  2. Skär laxfilén i 2-3 cm stora bitar. Tillsätt laxfilé och mellangrädde. Låt grytan sjuda tills laxen är klar, 5-10 minuter. Smaka av med salt.
  3. Servera med riset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.