Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett måste till midsommar

Ingredienser

Instruktioner

1. sätt ugnen på 175 grader. 2. Skär fisken i mindre bitar och finfördela i matberedare. 3. Tillsätt salt, peppar. potatismjöl och ägg. Späd med rumsvarm grädde under beredningen, tills smeten är slät och porös. 4. Blanda ner räkorna och häll smeten i en smord och bröad form (1½ liter) och släta till ytan. 5. Täck med aluminiumfolie och grädda i nedre delen av ugnen ca 1½ timme. 6. Låt stå 5 - 10 minuter innan färsen stjälps upp. 7. Blanda ingridienserna till romsåsen och låt stå svalt. 8. Garnera patén med rom, räkor, dill och citron och servera den kall med romsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.