Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelhet blir läckerhet! Med hjälp av frusna grönsaker tar denna rätt mindre än 30 minuter att tillaga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisningen och håll det varmt. Tina grönsakerna. Förbered buljongen, finhacka vårlök och chilipeppar. Blanda vårlök, buljong, vinäger, soja, ingefära, socker och chili väl.
  2. Värm 1 msk olja i en stor stek- eller wokpanna på medelvärme. Lägg i laxen och ½ dl av såsen. Stek under omrörning tills fisken är färdig, ca 5-8 minuter. Lägg upp laxen på ett fat och täck med folie så att den hålls varm.
  3. Värm upp ytterligare 1 msk olja. Lägg i de tinade grönsakerna och resten av såsen. Rör om tills grönsakerna är färdiga, ca 10 minuter. Lägg upp riset på ett serveringsfat, lägg lax och grönsaker ovanpå och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.