Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfilé med chevré

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt, snabbt och smakligt

Ingredienser

Instruktioner

Dela laxbiten i 4 portionsbitar. skär en slits i varje portionsbit ner mot skinnet. Mixa Chévreoch crème fraiche till en kräm salta och peppra fyll skåran i filen med Chévre. In i ugnen 10 min 200gr. Blanda till salladen. Strö tranbären på fisken när den kommer ur ugnen smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.