Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxgratäng LCHF

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En god fiskgratäng

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Koka blomkålen 4-5 minuter. Smörj en ugnsform och lägg i fisken, peppra.
  2. Blanda crème fraiche och grädde i en bunke och tillsätt dill under tiden. Häll av vattnet och tillsätt smör till blomkålen. Mosa med en mixer.
  3. Häll gräddblandningen över fisken och därefter blomkålsmoset.
  4. Grädda i 25-30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.