Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Bra recept på fisk som gillas och Jennys matblogg innehåller flera.

Ingredienser

Instruktioner

Ställ ugnen på 180 grader. Ta fram en ugnssäker form och lägg den tinade eller färska laxen där. Värm upp en kastrull med grädde, crème fraiche och pesto. Smaka av med salt och peppar. Häll såsen över fisken, skiva tomaterna och ställ in i ugnen tills fisken är genomstekt (cirka 30 min) det beror på hur tjock / tunn den är. Innan servering, rosta pinjenötterna i torrpanna tills de doftar nötigt och blir lite gyllene. Strö över pinjenötterna precis innan servering. Serveras med ris och god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.