En härligt mustig fiskgryta blir god att bjuda på när det är dags för höstfest.
Mjuk och len i smakerna och mycket mättande.
Instruktioner
- Skär laxen i stora kuber. skär zucchinin i bitar.
Hacka löken grovt och finhacka vitlöken. Dela broccolin i små bitar och haricots verts i mindre bitar. Skala och tärna potatisen.
- Fräs lök, vitlök och zucchini mjuka i olivoljan.
Lägg i potatistärningar, fiskbuljong, krossade tomater, saffran, citronskal, paprikapulver och cayennepeppar.
Låt sjuda i 15 minuter eller tills potatisbitarna är genomkokta.
- Häll i grädden och smaka av med citronsaft, salt och peppar.
Lägg i broccolin, haricots verts och lax.
Låt grytan sjuda tills laxen är färdig.
- Toppa med klippt persilja och servera med ett gott bröd.
Publicerat den
10 oktober 2011
Liknande recept
Skriv kommentar