Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Smaskens även i fjällvärlden!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg 4 skårade, saltade o lätt kryddade laxbitar i en ungsfast form, slå över grädde rikligt, , 2 matskedar lingon per bit, 2 matskedar viltfond per bit och in i ugnd 200 " i 20 min. = lika länge som du kokar i lättsaltat vatten potais att pressa!
  2. Ta ut laxen, klipp timjan över var bit, pressa potatisen o toppa med persilja, Servera. Som bordskrydda lingon, och med en halvtorr Riesling eller Mosel!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mep 11 januari 2012

    Jättegott! Mycket uppskattat. Kommer att laga det fler gånger

  • Cindroses 13 februari 2012

    Jättegott! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.