Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpytt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktig höjdare - inte bara "dagen efter" av rester! Servera med rosa sås och gott bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden till såsen lätt och rör ner crème fraiche, rom, purjolök och smaka av med citronsaft och peppar. Låt gärna såsen stå och mogna 1 timme i kylen.
  2. Skala och skiva löken. Skär potatis och lax i tärningar. Koka bönorna lätt och låt dem rinna av väl.
  3. Stek löken mjuk, tillsätt potatis och vattenkastanjer och låt allt steka samman ett par minuter. Rör ner delade bönor.
  4. Stek laxen för sig och krydda. Vänd ner den försiktigt och smaka av. Servera med sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.