Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fräsch och smart allt-i-ett-rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 g. Skölj/skrubba potatisen och skär den i bitar.
  2. Skär zucchinin i bitar. Skala och klyfta rödlöken. Blanda med potatis, bönor och 2 msk olja i en långpanna. Salta och peppra. Rosta i ugnen ca 30 minuter. Vänd en gång.
  3. Skär laxen i bitar. Stek dem hastigt i lite olja i en stor panna. Salt och peppra. Vänd ner dillen. Rör ihop lättcreme fraiche, rom och pepparrot. Lägg potatis och grönsaker på ett stort fat. Toppa med laxen och halverade körsbärstomater. Bjud romsås och cintronklyftor till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.