Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpytt med rom

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Supergod och snabb rätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Skär potatis och lax i tärningar.
  2. Skär sparrisen i cm-tjocka bitar. Koka den i lättsaltat vatten i ca 1 min och låt den sedan rinna av.
  3. Stek lök och potatis i margarin ca 5 min och rör ner sparrisen. Stek laxen separat och blanda ner i pytten. Smaksätt med salt, peppar, rivet citronskal och saft. Vänd ner roccula i pytten.
  4. Sås: Blanda rom och dill med matlagningsyoughurt och krydda med citronpeppar
  5. Servera såsen till pytten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.