Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxsandwich med spenat och kronärtskocka

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Energi 424 kcal Fett 13 g Protein 28 g Kolhydrat 55 g Fibrer 12 g Tips: Vill du dra ner på kalorierna kan du låta bli den översta delen av bullen.

Ingredienser

Instruktioner

Värm bullen i ugnen, dela den med en kniv och låt den svalna. Bred kesella på underdelen, lägg på sköljda, torkade spenatblad, sedan kronärtskockor i skivor och avsluta med lax och nymalen peppar. Lägg på locket.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.