Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leilas snabba senapsill

 
Skriv ut

Leilas snabblagade sill mår bra av att vila i kylen i två dygn, men den kan även avnjutas direkt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Senapssås: Vispa samman senap, rödvinsvinäger, strösocker, flingsalt och svartpeppar. Tillsätt oljan i en tunn stråle under vispning. Smaksätt med kall espresso. Vänd ner färsk skuren dill precis innan servering.
  2. Häll av sillen och låt all vätska droppa bort. Skiva sillen i bitar och blanda den med senapssåsen och crème fraîche.
  3. Smaksätt med kryddor och fyll en sillburk eller sillkrus och låt med fördel sillen stå 1–2 dagar. Om man vill kan sillen ätas direkt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.