Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lenas kycklinggryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här grytan har jag lagat i många år, och den är väldigt populär. Prova gärna att byta ut kyckling mot kalkon. Det blir också gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll oljan i grytan, lägg i paprikastrimlor och pressad vitlök . Låt detta brynas på svag värme.
  2. Lägg i champinjoner, häll i grädden , gräddfilen, tomatpurén samt den mosade osten. Låt grytan puttra på svag värme i ungefär 25 minuter. Mot slutet lägger man i den rensade kycklingen i bitar.
  3. Serveras med kokt ris och en stor sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eva23 19 februari 2011

    Det här var en god och lättlagad gryta. Vi tog pressad potatis till som blev jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.