Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leverfylld paprika

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

För er som tycker om lever så är detta en rolig och spännande variant som jag hittade på en tysk matsida.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta levern och dra bort eventuella hinnor. Kör levern i en matberedare tills det blir en jämn puré.
  2. Skär av locket på paprikan och rengör den invändigt. Blanchera paprikan i saltat vatten ca 5 minuter. Blanchera även ärterna ca 30 sekunder.
  3. Fräs den finhackade löken i en stekpanna, tillsätt leverpurén och därefter ärtorna och crème fraichen. Smaka av med salt och peppar.
  4. Fyll de blancherade paprikorna med leverröran.
  5. Ställ paprikorna i en smörad ugnsform och lägg en liten klick smör ovanpå varje paprika.
  6. Grädda paprikorna i 10-15 minuter i förvärmd ugn (180 grader).
  7. Servera tillsammans med kokt ris. .

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • cittaprazama 7 april 2009

    Mmmmm...älskar lever....Detta ska jag testa så fort min son inte ser skillnad på lever och sönderbrända fiskpinnar *S*.....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.