- Serverar: 2 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
För er som tycker om lever så är detta en rolig och spännande variant som jag hittade på en tysk matsida.
Instruktioner
- Tvätta levern och dra bort eventuella hinnor. Kör levern i en matberedare tills det blir en jämn puré.
- Skär av locket på paprikan och rengör den invändigt.
Blanchera paprikan i saltat vatten ca 5 minuter.
Blanchera även ärterna ca 30 sekunder.
- Fräs den finhackade löken i en stekpanna, tillsätt leverpurén och därefter ärtorna och crème fraichen. Smaka av med salt och peppar.
- Fyll de blancherade paprikorna med leverröran.
- Ställ paprikorna i en smörad ugnsform och lägg en liten klick smör ovanpå varje paprika.
- Grädda paprikorna i 10-15 minuter i förvärmd ugn (180 grader).
- Servera tillsammans med kokt ris.
.
Publicerat den
14 oktober 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mmmmm...älskar lever....Detta ska jag testa så fort min son inte ser skillnad på lever och sönderbrända fiskpinnar *S*.....