Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Libanesisk linssoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Små linser tar inte så lång tid att laga och de innehåller många nyttigheter, som järn och fibrer. Soppan kan serveras som den är eller mixas för att få en slät konsistens. Lite knaperstekt bacon och persilja är gott att toppa med.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär löken och potatisen i mindre bitar. Skala och skiva vitlöken tunt. Lägg linser, potatis, lök, vitlök och buljongtärningar i en kastrull. Häll på vattnet och låt soppan koka i 20 minuter under lock på svag värme.
  2. Smaksätt med pressad citron, spiskummin och kajennpeppar precis innan servering. Smaka av med salt och peppar. Mixa soppan om du vill.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Monchichine 29 september 2012

    Tack för receptet!! Detta är en soppa som jag har gjort många gånger det senaste året. Den bästa soppan!!!!! 10/10 stjärnor

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.