Så här färgglatt blir det om du vill maxa fibrer och protein i en rätt.
Glutenfri, laktosfri och äggfri.
Instruktioner
- Quinoabiffar:
Koka quinoan enligt anvisning på förpackningen. Häll av vattnet och låt quinoan svalna något. Häll av spadet från kikärterna och skölj dem. Mixa kikärter tillsammans med zucchini till en puré. Skrapa ner i en skål och blanda med resterande ingredienser. Forma till små biffar och stek dem gyllenbruna i lite olja.
- Grön linssallad:
Koka linserna enligt anvisning på förpackningen. Skölj dem i kallt vatten. Blanda med övriga ingredienser.
- Saffranssås:
Häll av spadet från bönorna och skölj dem. Mixa ihop med övriga ingredienser till en lysande gul sås.
- Servera quinoabiffarna med linssalladen och saffranssåsen.
Publicerat den
4 januari 2017
Liknande recept
Skriv kommentar