Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Libanesiska quinoabiffar med grön linssallad och saffranssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så här färgglatt blir det om du vill maxa fibrer och protein i en rätt. Glutenfri, laktosfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Quinoabiffar: Koka quinoan enligt anvisning på förpackningen. Häll av vattnet och låt quinoan svalna något. Häll av spadet från kikärterna och skölj dem. Mixa kikärter tillsammans med zucchini till en puré. Skrapa ner i en skål och blanda med resterande ingredienser. Forma till små biffar och stek dem gyllenbruna i lite olja.
  2. Grön linssallad: Koka linserna enligt anvisning på förpackningen. Skölj dem i kallt vatten. Blanda med övriga ingredienser.
  3. Saffranssås: Häll av spadet från bönorna och skölj dem. Mixa ihop med övriga ingredienser till en lysande gul sås.
  4. Servera quinoabiffarna med linssalladen och saffranssåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.