Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lillskinka Castello

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kan serveras till kokt ris eller pommes frites och en grönsallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär lillskinkan i ca: ½cm tjocka skivor och lägg dem som takregel på ett ugnssäkert fat. Rör samman blå castello och creme fraiche till en smidig kräm. Smaka av med svartpeppar.
  2. Bred blandningen på skinkskivorna vid sidan av köttet. Gratinera rätten i 250 grader 15-20 minuter. Servera med kokt ris eller pommes frites och en stor härlig grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.