Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limecouscous med spenat och fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Limejuice gör couscousen milt syrlig. Fläskfilé kan ersättas med kyckling, fisk, quornfilé eller tofu. 487 kalorier per portion 16 g fett 40 g protein 43 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa fläskfilén fri från hinnor. Krydda den runt om med 1 tsk salt och 2 krm peppar. Bryn fläskfilén runt om i oljan i en het stekpanna. Sänk värmen och låt den steka klart runtom, ca 20 minuter. Lägg åt sidan.
  2. Koka couscousen enligt anvisning på förpackningen. Värm spenaten enligt anvisningen på förpackningen. Blanda couscous, ½ tsk salt, 1 krm peppar och limejuicen. Tillsätt spenat, olivolja och ev sky från couscousen. Servera med köttet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.