Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limepannacotta med vanilj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gör den gärna i små glas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladet i blöt i kallt vatten. Häll grädden i en kastrull.
  2. Dela vaniljstången, skrapa av fröna och lägg frön och stång i grädden.
  3. Tillsätt socker och låt koka upp och sjuda i ca 4 minuter.
  4. Tag av kastrullen, tag upp vaniljstången. Dela limen och pressa ner saften i gräddblandningen.
  5. Tag upp och krama ur gelantinbladet, låt det smälta i den varma grädden.
  6. Fördela i portionsformar eller små glas och ställ kallt i minst 3 timmar.
  7. Garnera med limeklyftor och citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.