Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limpa a la Ester

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 5 timmar
Skriv ut

Denna limpa skall kalljäsa i 4 timmar, men det är den värd. Mycket god.

Ingredienser

Instruktioner

Utbakas direkt delas i 6 delar får jäsa i 4 timmar gräddas 40- 60 minuter i 200 grader

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monkan1 3 februari 2008

    Bakade limpan igår och det är strykande åtgång på den!! Jag tillsatte även hackade russin.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.