Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lindas spätta i vinsås smalmat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En fredagsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Rulla ihop spättfiléerna och lägg i en ugnssäker form. Blanda samman buljong, vin, salt, vitpeppar och fraiche. Häll såsen över fisken och tillaga i ugnen ca 25 min.
  3. Servera med pressad potatis och grönsaker, gärna sockerärtor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.