Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lindesnäskaka (äggfri)

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Smakar lite jul och med lingongrädde emellan och ev. ovanpå så blir det en ljuvlig kaka att servera till adventsfikat. Att den är äggfri underlättar för oss som har anhöriga med äggintolerans.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda de torra ingredienserna, tillsätt mellanfil, lingonsylt och det smälta margarinet. Blanda väl genom att röra ihop smeten.
  2. Smörj formen och strö den med mannagryn (=äggfritt). Häll i smeten och grädda i 15-20 min. i mitten av ugnen.
  3. Serveras gärna med lingongrädde som tillbehör eller delas på mitten och ha lingongrädde mellan kakan och ovanpå så har du en god tårta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.