Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingonkaka med mandel, kokos och kardemumma.

 
Skriv ut

Servera den här kakan till kaffet eller med vaniljglass som dessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl, mandel, bakpulver, ½ dl socker, kardemumma och smör till en smulig massa. Vispa ihop ägget med mjölken, rör ner och blanda så slätt det går.
  2. Bred ut smeten i en smord och bröad form, ca 20 gånger 20 cm. Strö över lingonen och resten av sockret blandat med kokos.
  3. Grädda i nedre delen av ugnen i 225 grader i ca 25 minuter.
  4. Låt svalna och skär i ganska små bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.