Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lisas enkla kycklingratäng

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En jättegod rätt som en av mina vänner bjöd på en tjejträff.

Ingredienser

Instruktioner

Dela fileérna i mindre bitar och lägg i en ugnsfast form. Blanda creme fraiche, matlagningsgrädde och fransklöksoppepulver. bred blandningen över kycklingen. Sätt in i ugnen, 200 grader ca 30 minuter tills kycklingen är klar. Servera med ris och goda färska grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • AnnaLenaN 18 januari 2009

    Vi provade först med den franska löksoppan och min man tyckte om den, sen provade vi med vårlök och broccolisoppa och resten av familjen teckte om den. Nästa gång provar vi säkert en annan soppa. Kul att kunna variera soppa efter smak och få variation på så enkelt sätt.

  • Zancy 6 februari 2013

    Enkel god vardagsrätt som går snabbt

  • Zancy 6 februari 2013

    Enkel god vardagsrätt som går snabbt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.