Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Liten vegetarisk köttbulle

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jag älskar vegetarisk mat men jag älskar även köttbullar. Förra julen skulle jag göra delar av ett julbord där flera av gästerna var vegetarianer så jag gjorde till slut ett litet recept på vegetariska köttbullar som blev mycket uppskattat av både vegetarianer och köttätare. Saftiga och goda perfekt till julbordet, midsommar eller bara en vanlig vardag med familjen.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda mjölk och ströbröd i en bunke, låt stå i 10 minuter. Finhacka rödlöken och blanda i den med resten av ingredienserna. Rör om ordentligt så att allt blir en smet. Rulla små runda bullar och stek på medelvärme i smör. Dom faller lätt sönder så tänk på att röra bullarna ofta i pannan så de inte fastnar. Dom ska få en fin färg och bli fasta i mitten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.