Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljummen äppel- och kanelkaka med vaniljglass

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till pajdegen till en slät deg och tryck ut den i en pajform, ca 23 cm i diameter. Ställ den i frysen i ca 20 min.
  2. Skala, kärna ur och skiva äpplena i 2-3 mm tjocka skivor. Lägg skivorna i botten av pajformen.
  3. Blanda ingredienserna till fyllningen och slå den över äppelskivorna.
  4. Grädda i 200 graders ugnsvärme i ca 35 min, tills pajen är gyllenbrun.
  5. Servera pajen ljummen med vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.