Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljummen potatissallad med räkor och sparris

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Otippat gott. Receptet går dessutom utmärkt att halvera.

Ingredienser

Instruktioner

Dela potatisarna om de är stora. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten. Skala räkorna. Koka sparrisen i lättsaltat vatten ca 3 min. Skär den i grova bitar. Skär rädisorna i skivor. Blanda potatis, räkor, sparris, rädisor och den rivna osten försiktigt med spenaten. Vispa ihop citronjuice och olivolja och vänd ner i salladen. Krydda med flingsalt och svartpeppar. Lägg upp i en skål eller på ett fat. Strö över riven pepparrot. Blanda ihop ingredienserna till pepparrotsdressingen. Servera den och gärna ett gott bröd till salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.