Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljus kladdkaka med jordnötter/ Jordnötskaka

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En ljuvligt god kaka som är otroligt mättande. Räcker till många!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop ägg och socker. Blanda i det smälta smöret och vetemjölen. Häll smeten i smord och bröad långpanna. Strö över de salta jordnötter.
  2. Grädda i 200° knappt 20 min.
  3. Kakan ska vara lite kladdig och ”dallrig”. Låt svalna! (Inte god om man försöker äta den varm) Skär i rutor. Observera att kakan är väldigt mäktig så skär inte för stora rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.