Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lök och senapsbiff med fyllda tomater

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

GI-middag

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ett lock på varje tomat. Ta ur tomaternas innehåll med sked. Hacka det urtagna tomatköttet och oliverna. Skala och hacka löken och vitlöken. Fräs lök och vitlök i olivoljan. Tillsätt oliver och citronsaft och krydda med salt och peppar Fyll tomaterna med blandningen och strö över osten. Baka i ugnen i 175 grader i 15 minuter.
  2. Skala och hacka löken. Blanda ihop senap, vinäger, soja, tabasco och äggula. Stryk ut blandningen på biffarna. Strö över den finhackade löken och tryck till så att den fastnar ordentligt i blandningen. Stek biffarna med löksidan neråt i smör på svag värme tills de är gyllenbruna. Vänd och stek på andra sidan. Servera med tomaterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.