Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lökcrème på lax

 
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillbehör: Kokt potatis kokta grönsaker ( tex majs, morötter, haricots verts)
  2. Skala och grovhacka båda löksorterna. Fräs i smör i en kastrull. Slå på buljong och grädde. Låt koka till hälften återstår.
  3. Mixa. Smaka av med salt och peppar. Stek laxfiléerna på ett ugnsfast fat mitt i ugnen. Ugn 200 grader i 10-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.