Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Löksill, stekt strömming i ättika

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Vill dela med mig av min goda inläggningsättika som jag använder till löksill, stekt strömming, pressgurka m.m.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp ättika, socker och vatten och slå på en flaska. Förvara i kyl. Blöta ur de salta sillerna. Skär i bitar och lägg i en burk. Skiva rödlökarna och lägg i. Krossa kryddpeparkornen och blanda i. Kan serveras efter ett dygn
  2. Stek strömmingen och lägg i en skål, varva med skivad gul lök. Slå över ättikslagen.
  3. Jättegott!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.