Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lofthusrullar av blandfärs

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

De blev till när vi hade varit i Egypten och ätit kofta som är rullliknande köttfärs.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ströbrödet i vatten och låt det svälla ca 20 min. Blanda ned kryddorna i färsen och det svällda ströbrödet.
  2. Rulla långsmala rullar och lägg brieost i mitten. Tryck till dem så de blir trekantiga. Stek dem i stekpanna ca 5 min.
  3. Efterstek dem i ugnen på ca 175 grader 15-20 min. Servera med potatismos och rödbetor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.