Lyxiga biffar smaksatta med fransk ljus senap, spiskummin och lingonsylt. Den goda kantarellsåsen innehåller kantareller, grädde och lite lingonsylt. Riktigt lyxiga, höstiga biffar.
Instruktioner
- Blanda ingredienserna till biffarna, smaksätt med salt och peppar. Forma till fyra biffar.
- Rensa och ansa kantarellerna, skär i mindre bitar. Finhacka vitlöken. Hetta upp lite smör i en stekpanna. Fräs kantarellerna på medelvärme några minuter. Tillsätt vitlöken, låt den fräsa med någon minut.
- Häll på grädden och mjölken och koka ihop till en simmig konsistens. Rör ner sylten i såsen och smaka av med salt och peppar.
- Hetta upp smöret i en stekpanna och stek biffarna på medelvärme, ca 3 minuter på varje sida. Krydda gärna med lite salt och peppar på toppen. Servera färsbiffarna med kantarellsåsen, kokt potatis och lingonsylt.
Publicerat den
15 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar