Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxig strömmingslåda med skaldjur

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Till påskbordet, midsommarbordet, julbordet eller när man vill.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader . Smörj en ugnsfast form. Salta och peppra strömmingen på köttsidan. Klipp bort fenorna. Rulla ihop dem med skinnsidan utåt och trava dem i formen. Fördela crème fraiche och ansjovisen ovanpå och skaldjuren runt omkring. Strö ströbröd över alltsammans och häll på grädden. Grädda i 20 minuter. Servera ljummen eller varm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.