Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxiga linsbiffar med klyftpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Röda linser innehåller mycket protein - perfekt i dessa lyxiga och goda vegobiffar. Får du biffar över är det bara att frysa in och ta fram när maten behöver stå på bordet fort.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär potatisen i klyftor och vänd tunt i olja på en ugnsplåt. Salta och rosta mitt i ugnen i ca 25 minuter.
  3. Linsbiffar: Blanda alla ingredienser till biffarna till en jämn smet och forma till små biffar. Hetta upp olja i en stekpanna och stek biffarna gyllene, 2-3 minuter per sida.
  4. Servera biffarna med klyftpotatis, rucola och sweet chilisås blandad med yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.