Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Madeiragravad oxfilé

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Gravad oxfilé passar bra som förrätt eller på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

Skär bort hinnorna och fettet från oxfilén. Blanda marinaden i en tjock eller dubbla plastpåsar. Lägg i köttet i plastpåsen och gnid in det med marinaden. Pressa ur luften och förslut påsen. Lägg påsen i kylen i fyra dygn. Vänd på den varje dag. Blanda ingredienserna till såsen. Skär upp oxfilén i mycket tunna skivor. Förvaras i kylskåp upp till 3 dygn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.