Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majonnäs på 10 sekunder

 
Skriv ut

Så enkelt med stavmixer! :) Förslag på smaksättningar: Chili Chipotle paste Kapris Citron Lime Parmesan Extra dijonsenap Basilika Blandade örter Wasabi Pepparrot

Ingredienser

Instruktioner

Ha alla ingredienser i samma temperatur för bästa resultat. Släng ner alla ingredienser i burken/behållaren till stavmixern. Sätt ner staven och kör på full effekt, när du ser majon bildas i botten kan du dra den uppåt sakta och sedan köra upp och ner lite. Klart! Förtydliganden och tips: Du ska alltså inte köra upp och ner direkt, utan vänta tills den tjocka majonnäsen bildas i botten och dra sakta upp. Om det mot all förmodan inte skulle gå ihop kan du slänga i en äggvita så löser det sig. Majonnäsen håller minst en vecka i kylskåp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.