Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majspanerade kycklingben med het tacosås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Panera kycklingbenen med majschips och servera en het tacosås och kokt ris till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°. Spar några hela chips till garnering och krossa resten.
  2. Smält smör. Häll smör över kycklingbenen och rulla sedan kycklingbenen i de krossade chipsen. Krydda med salt och lägg dem på bakplåtspapper på en plåt. Stek i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
  3. Sås: Blanda crème fraiche och tacosås, krydda med salt.
  4. Servera såsen kall till den varma kycklingen och kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.