I och med att tacos har blivit lika folkligt som chips och dipp finns det numera en hel del riktigt bra produkter i matbutikens tacohylla. Välj bland olika chilisåser, pickles och andra roliga såser som du inte har provat innan. Använd majspannkakan som en vanlig tortilla och fyll tills den sprängs!
Glutenfri, laktosfri och äggfri.
Instruktioner
- Majswrap:
Blanda majsmjöl, sojamjöl, bakpulver, salt och hälften av mjölken i en bunke. Vispa till en slät smet. Vispa ner resten av mjölken och låt svälla i kylen i 30 minuter. Smält smöret och vispa ner det i smeten. Grädda tunna pannkakor i lite rapsolja.
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Fyllning:
Skär sötpotatisen i smala strimlor och lägg på en bakplåtspappersklädd plåt. Ringla över lite olivolja och strö över en nypa salt. Rosta i ca 20 minuter eller tills sötpotatisen är mjuk. Ta ut och låt svalna. Häll av spadet från bönorna och skölj. Släng ner i en bunke och mosa dem grovt tillsammans med koriander, limesaft, chipotlepasta, olivolja och salt.
- Använd majswrapen som du skulle använda ett tortillabröd - lägg dem på en tallrik och klicka ut fyllningen. Toppa med skivade rädisor, groddar eller skott och inlagda jalapenos. Servera med extra chili och limeklyftor.
Publicerat den
13 september 2016
Liknande recept
Skriv kommentar