Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Makrill med morotssallad och rostade kumminfrön

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

När man rostar de små kumminfröna blir smaken fylligare och rundare. Gäller även hela frön av fänkål, koriander, anis och dill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta kumminfröna i stekpannan med ytterst lite olja i cirka en minut. Råriv morötterna och vänd ihop dem med kummin, citron, olivolja och salt.
  2. Blanda spenaten i potatismoset, smaksätt med muskot, salt och peppar.
  3. Dela makrillfiléerna och snitta skinnet. Stek dem i het panna i smör och olja, cirka en minut på varje sida. Servera med citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.