Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas havre-kokoskakor

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Knapriga småkakor!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienser till en deg. Rulla kulor och lägg på plåt (ej för tätt, för kakorna jäser ut).
  2. Grädda i 175-200 grader ca 10 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • guardianlinda 7 maj 2008

    Hej! tror du jag kan smaksätta med lite rivet citronskal?/Kram Linda

  • flabban 15 september 2008

    Så enkla att göra, bara att lägga allt i matberedaren och trycka på knappen. Havregryn och kokos gör att dom blir så möra och goda. Tack för ett bra recept.

  • maudeln 11 februari 2009

    Enkla och spröööda! Mums till min mans 41 års dag

  • Maithai 7 maj 2009

    Väldigt goda kakor och så enkla att baka. En memory lane till barndomen:) Jag kommer defintivt att baka dessa fler gånger. Dem blev väldigt uppskattade av kollegorna på jobbet. Tack för ett bra recept:)

  • Bryggbagarn 24 maj 2010

    Goda och lättgjorda kakor! Lite torr och svårrullad deg men de flöt ut och blev uppskattade!

  • gunbrittwg 11 juni 2012

    Mumsiga och mycket lättgjorda! Tack för receptet

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.