Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas himmelska efterrätt

 
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Supersmarrig och somrig efterrätt med bär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda lika delar yoghurt med vispad grädde. Smaka eventuellt av med lite vaniljsocker. Häll upp lite bär i botten av ett dessertglas och täck med youghurt-blandningen. Toppa ev. med digestivekex men då blir den inte lika nyttig längre.
  2. Om man vill kan man ställa in yoghurt smeten i frysen och låta den stå där ett tag. Då blir det nästan som glass!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.