Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas köttbullar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegoda! Smaka dig fram vad gäller senap och ketchup, så att du får den smak du vill ha.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kaffegrädde och ströbröd och låt svälla en stund. Riv löken. Tillsätt färs, lök, ägg, ketchup, senap och kryddorna i bunken med ströbrödet.
  2. Rulla köttbullarna. Jag brukar ta upp färsen med en matsked, så blir de ungefär lika stora. Stek på medelvärme tills de är genomstekta, eller stek dem på hög värme tills de fått härlig yta och ställ sedan in dem i ugnen, 175 grader, tills de är färdiga. Här är jag lite osäker på tiden, man får ta ut dem då och då och titta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.