Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas ragu

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Hon kallade den för ungersk ragu, men jag vet inte jag om den är så ungersk. Men god, så inni baljan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor. Bryn hastigt och lägg i löken och champinjonerna, fräs en liten stund. I med senapen också. Häll i vattnet. Låt puttra 10 min.
  2. Ta bort från värmen och rör ner osten, låt stå tills den smält. Häll kokt tagliatelle i ett serveringsfat och lägg ner ragun i mitten av pastan. Klart och äta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.