Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelkaka med grädde och bär

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En kaka som passar bra efter en god middag

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mandelmassa och smör. Rör ner äggen, ett i taget och sikta ner mjölet. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant. Grädda i 175 grader i ca 30 minuter eller tills kakan känns torr. Ta ut kakan och stjälp upp den och låt kallna.
  2. Skvätta ev. över lite punsch och garnera med vispad grädde och bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.