Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelkaka med röda vinbär

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Saftig mandelkaka som toppas med en fräsch färskosttopping och syrliga vinbär. Enkel att göra och lika enkel att äta upp! Glutenfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Riv mandelmassan grovt och hacka pistaschnötterna. Blanda mandelmassa, nöthack, ägg, bakpulver och majsstärkelse i en skål. Häll smeten i en smord och bröad form, 24 cm i diameter.
  3. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 20-30 minuter, känn efter med en sticka att kakan är klar. Låt kallna.
  4. Vispa ihop färskost, kesella och vaniljsocker.
  5. Bred krämen över kakan och garnera med röda vinbär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.